fbpx

Layman-halvsøster til Oaks-2’eren Top Pearl

Natten til mandag den 18. marts nedkom den tredobbelte vinder, Front Pearl (Starry Night), med et hoppeføl efter Gruppe-3-vinderen Layman (Sunday Silence) hos opdrætter Berner Olsen. Front Pearl ejes af Stald Front Team og Henrik Stork, og føllet er hendes syvende afkom.


Front Pearl har tidligere produceret Oaks-2’eren Top Pearl, som desuden også var anden i Jyllandsløbet, fjerde i Dansk Breeders’ Cup og vandt 3-års Serien i både Odense og Aalborg. Top Pearl vandt i alt fem gange og tjente i underkanten af en halv million danske kroner, og hun har sidenhen gjort det fint i stutteriet som mor til sidste års vinder af Produce Stakes og 2-åringernes Stayerprøve, Red Pearl (Special Quest).

Udover Top Pearl er Stald Front Team og Henrik Storks nyfødte Layman-datter halvsøster til vinderne Rose Pearl, Red Bob og Red Pearl.

Ejer- og opdrætterduoen er med til at holde liv i en stolt dansk moderlinje, idet Front Pearl egen mor, Frontline (Fanaan) selv er halvsøster til den danske Derbyvinder Chinatown, og hun er ud af den skandinaviske 2-årschampion fra 1969, Rødtop.

Rødtop, der bl.a. vandt Dansk Opdrætningsløb, Dansk Kriterium og Vinterfavoritternes Ærespræmie, samt det franske opgør Prix du Petit Tellier på Maisons-Laffitte, er selv helsøster til Diana-vinderen Rødstrømpe og St. Leger-vinderen Rødhud.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top