fbpx

Sir Lando kort slået til femtepladsen i Berlin

Heller ikke denne gang lykkedes det for Wido Neuroth-trænede Sir Lando at nå til tops på Gruppe-1-niveau i Tyskland, men igen var han så absolut med i afgørelsen – ikke om sejren, men om pladsen lige bag vinderen.


Fredrik Johansson sørgede for en god placering straks efter start, idet han fik trukket Sir Lando ind i banen lige bag førende Earl Of Tinsdal, som kom direkte fra en Gruppe-1-triumf i Italien. Undervejs i opgøret mistede Sir Lando dog sin position lige bag Earl Of Tinsdal, og da feltet ramte opløbet lå han næstsidst blandt de seks deltagere.

På opløbsstrækningen viste Andre Fabres store favorit Meandre/Maxime Guyon sig hurtigt som den bedste, og parret trak sikkert fra de øvrige til en tre længders triumf. Anderledes kamp var der om andenpladsen, som Earl Of Tinsdal formåede at holde med en halv længde.

Både Baschar, Ovambo Queen og Sir Lando skar målstregen samtidig, men på trods af at han formåede at trække hele vejen til stregen, måtte Sir Lando nøjes med femtepladsen og 4,500 euro i præmie.

Efter søndagens fornemme præstation i Tyskland, hersker der ingen tvivl om, at Wido Neuroth og Stall Perlen vil forsøge sig igen i tysk Gruppe-1-sammenhæng senere på sæsonen, men hjemme i Skandinavien venter også millionopgør som Marit Sveaas Minneløp (Gr.3) på Øvrevoll og Stockholms Stora Pris (Gr.3) på Täby.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top