fbpx

Luca Brasi slog banerekorden med to sekunder

Francisco Castro-trænede Luca Brasi vandt lørdag aften Jägersro Summer Cup for andet år i træk, og ikke nok med at det var Singspiel-sønnens 17. karrieresejr og det slagne felt rummede prominente navne som Handsome Hawk, La Zona, Peas And Carrots og Moe Green – så slog Luca Brasi ligeledes Lavirdans syv år gamle banerekord over 2200 meter på Jägersro med 2½ to sekund!


Tempoet var også gigantisk højt fra start, hvor Inspired Cry skød af sted i raketfart og fik Handsome Hawk med bag sig. Luca Brasi blev trukket et par spor ud i banen af Valmir De Azeredo. Moe Green kunne slet ikke følge med i det høje udgangstempo og var distanceret af feltet over stort set hele distancen.

Ind på opløbsstrækningen overtog Handsome Hawk teten fra Inspired Cry, og Luca Brasi rykkede op på andenpladsen. Med 500 meter tilbage af opgøret så La Zona ud til at være bedst gående af alle under Fredrik Johansson, men hun fandt ingenting overfor de to foranliggende i løbets sidste fase.

I stedet var det Luca Brasi der blev den stærkeste, og han skar målstregen en sikker trekvart længde foran Handsome Hawk, med La Zona yderligere 2½ længde efter på tredjepladsen. Inspired Cry holdt godt ved til fjerdepladsen før Weald, mens Peas And Carrots og Moe Green var de to der sluttede udenfor præmierækken.

Luca Brasi er i gang med sin syvende sæson som væddeløber, og med førstepræmiens 150.000 kroner i Jägersro Summer Cup, er han nu blot 110.000 kroner fra at runde fire millioner i samlet indtjening. De kommende opgaver for Luca Brasi bliver henholdsvis Songline Classic (L) på Täby og SFK Jubileumslöpning (L) hjemme på Jägersro – to løb som hesten allerede har vundet tidligere.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top