fbpx

The Black Balsam er endnu en Derbykandidat

Derbybilledet har unægtelig ændret sig en hel del i løbet af foråret, hvor vi uden tvivl har fået flere nye spørgsmål end svar.


The Black Balsam. Foto: Burt Seeger.

I lørdags meldte Fredrik Reuterskiöld sig så ind i kampen med Black Sam Bellamy-sønnen The Black Balsam, som under Valmir De Azeredo sejrede overlegen med to længder foran Bent Olsen-duoen Curtain Patch/Rafael Schistl og Specific Hill/Jacob Johansen.

The Black Balsam, der i sin første start på Klampenborg var kort slået til andenpladsen af One Direction, var hurtigere til at nå topfarten i opløbet denne gang, og jo længere løbet blev, jo bedre blev han også.

Der er heller ingen tvivl om, at den langt galopperende hingst vil synes rigtig godt om de ekstra 200 meter i DFDS Seaways Dansk Derby, og han er en af dem der for alvor vil drage nytte af et opskruet tempo i Derbyet.

En fin formbesked var sejren naturligvis også for Bent Olsen-trænede One Direction, der senest var ude på for kort distance i Seaside Navigation Dansk 2000 Guineas, og næste gang bliver interessant at følge tilbage over 2200 eller 2400 meter.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top