fbpx

Ny skadespause til Sara Slot

De sidste to sæsoner har bestemt ikke været nogen dans på roser for Sara Slot, der har været forfulgt af det ene uheld efter det andet. Tirsdag aften beskadigede den danske jockey to ryghvirvler, hvilket medfører op til to måneders pause.


“Det gik galt da Vegashuffle blev bange for en skygge på banen, og jeg faldt ned på ryggen, hvilket medførte at to ryghvirvler blev trykket sammen. Jeg skal nu gå med korset de næste seks til otte uger, hvorefter alt skulle være helt okay igen”, fortæller Sara Slot, der blev udskrevet fra hospitalet i går.

Sara Slot har over det sidste halvandet år været mere på sidelinjen end i aktion på hesteryg, men alligevel har hun hver gang formået at rejse sig og levere flotte resultater i sadlen. Så sent som i søndags var hun anden i Capinordic Auktionsløb med Inge Mette Dejgaard-trænede Finn Ind Again, som hun også red til andenplads i Skandinavisk Opdrætningsløb tidligere på året.

Skadespausen betyder nu, at Sara går glip af resten af den skandinaviske hovedsæson, og højst sandsynligt bliver det først til næste forår vi igen får hende at se tilbage i løb.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top