fbpx

Hot Fudge fra start til mål i Skandinavisk Grand Prix

Lennart Reuterskiöld Jr’s 5-årige tophoppe Hot Fudge trak sig søndag eftermiddag sejrrigt ud af Skandinavisk Grand Prix, efter at have ført samtlige 1800 meter under Fredrik Johansson. Fly Society var bedst af de øvrige, mens The Pirate måtte nøjes med tredjepladsen.


Efter afbud fra Wido Neuroth-trænede Ilo var ni ekvipager til start i Skandinavisk Grand Prix, og på det lette græstæppe var taktikken klar fra start for Hot Fudge, der straks blev dirigeret til føring af Fredrik Johansson, og parret havde et par længders føring til de nærmeste.

Ind på opløbsstrækningen stak Hot Fudge indvendigt i banen, men Fly Society fik så småt startet sit angreb op og så en overgang ud til at have mulighed for at fange udbryderen. Atter engang måtte én af Klampenborgs publikumsyndlinge dog tage til takke med andenpladsen, for Hot Fudge var simpelthen bare bedre på dagen og holdt hjem til en let længdes sejr.

Fly Society havde yderligere to længder til en noget bleg The Pirate på tredjepladsen, mens Bent Olsen-trænede Da Vinci gik sit livs løb til fjerdepladsen foran Aladar.

Der var 100.000 kroner i førstepræmie til Hot Fudges ejere i Øvrevoll Stutteri, og Lomitas-datteren kan dermed føje endnu et af Klampenborgs storløb til sit visitkort, der i forvejen rummer navne som 1000 Guineas, Oaks og Sceptre Stakes.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top