fbpx

Tidligere Klampenborg-træner Manfred Neuendorf er død

Den forhenværende Klampenborg-træner Manfred Neuendorf afgik her til morgen ved døden efter kort tids sygdom. Manfred Neuendorf blev 82 år.


Manfred Neuendorf blev født i Tyskland men det var i Danmark han levede det meste af tiden i dejlige omgivelser i Nordsjælland.

Manfred Neuendorf drev en mindre stald i Klampenborg. I flere sæsoner i samarbejde med datteren Michaela Neuendorf, der var en af de første piger som slog igennem i den skandinaviske galopsport.

Manfred Neuendorf var forinden stutterimester på det sydsjællandske fuldblodsstutteri Christiansminde. Det blev hans første træf med galopsporten i Danmark.

Manfred Neuendorf bevarede kontakten med galopsporten, også da han valgte at lukke stalddøren. Han blev udnævnt til baneforvalter på Klampenborg Galopbane. Et job han bestred med samme professionelle indstilling, som kendetegnede hans arbejde med hestene på først Christiansminde, og dernæst i Domino-stalden, som senere blev overtaget af Gert Hansen.

Manfreds Neuendorf var en fighter som foretrak de lyse sider af livet selvom han oplevede mere modgang end de fleste, da han som far mistede både sin datter Michaela og hendes bror.

Manfred Neundorf efterlader sig hustruen Brigitta og datteren Andrea, som fylder 50 i dag.

Manfred Neuendorf begraves på fredag kl. 13.00 ved Nivå Kirke.

Æret være hans minde.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top