fbpx

Dommerne hejste forkert vinder på Fyn i onsdags

Ved en beklagelig fejl har dommerne på Fyens Væddeløbsbane i onsdags tilkendt sejren til en forkert hest i det ene af de to løb.


Efter deklasseringen af Fedtmule fra første til fjerdeplads, blev De Luca og Louise Faber udråbt som vinder, og spillerne fik etterfølgende udbetaling for De Luca som vinderhest i både vinderspillet og i triospillet.

De viser sig imidlertid, at De Luca ikke var nummer to på målstregen efter den deklasserede Fedtmule. Det var i stedet Abello Of Consent, og den har nu fået sejren, beretter Dansk Galops direktør Peter Knudsen.

Totalisator-rækkefølgen kan dermed ikke ændres. Den står ved magt. “Det er selvfølgwelig beklageligt, siger Peter Knudsen. “Dommerne på Fyn er også kede af det”.

Kredsen bag Abello Of Consent og De Luca er informeret om fejlen.

“Det var en skuffende opringning”, fortæller De Lucas ejer og træner Lone Bager. “Ret skal naturligvis været ret, men jeg vil nu gerne se målfotoet”.

“Det er faktisk dobbeltærgeligt for mig, idet sadlen gled mod løbets slutning. Normalt sadler jeg altid mine egne heste, men det gjorde jeg ikke i det her tilfælde fordi rytteren selv ønskede det. Den fejl gør jeg ikke igen”, siger Lone Bager.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top