fbpx

“Afskriv ikke Good Girl som Væddeløber”

Det opsigtsvækkende salg af den flerfaldige klassiske vinder Good Girl får ingen betydning for træneren Hanne Bechmann.


“Good Girl vil fortsat få havren serveret i Hanne Bechmanns stald på Enghavelyst”, siger den nye medejer Morten Buskop.

”Vi er tre par som er gået sammen om Good Girl, her i blandt helt nye mennesker i sporten”, siger Morten Buskop. “Vi tror fortsat fuldt og fast på Good Girl som væddeløber. Det håber vi hun beviser i de kommende starter, som begge vil foregå i Klampenborg”.

”Hoppeløbet på Damernes Dag den 6. september og dernæst det helt store mål. Capinordic Royal Grand Prix to uger senere, hvor Hendes Majestæt Dronningen kommer og overrækker ærespræmien. Det bliver stort bare at være med i løbet”, siger en forventningsfuld Morten Buskop.

Morten Buskop har et godt kendskab til træner Hanne Bechmann. ”Min kone og jeg har to forhindringsheste i træning hos Hanne, og Iben (Hjorth red.) rider til hverdag på Good Girl. Man kan sige jeg er gået ind i det her lidt for hudfredens skyld”, ler Morten Buskop.

”Jeg ser ikke den store risiko ved købet”, fortsætter Morten Buskop. “Good Girl har en stor værdi alene som avlshoppe, men jeg tror i øvrigt slet ikke man skal afskrive hende som væddeløber fremover. Iben kan spore fremgang i dagligdagen, og samme meldinger kommer fra træneren. Vi er optimister”, understreger Morten Buskop.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top