fbpx

Alyshakeys mod Mowerina, Diana og Norsk 1000 Guineas

Efter søndagens næstsidsteplads i Tyskland er drømmene om en start i Tysk 1000 Guineas (Gr.2) løbet lidt ud i sandet for Stall Trick Or Treats danskopdrættede hoppe Alyshakeys (Sendawar), og i stedet ser hoppen ud til at satse direkte imod de tre første skandinaviske hoppe-klassikere – Mowerinaløb på Klampenborg, Dianalöpning på Täby og Norsk 1000 Guineas på Øvrevoll.


“Hun var langt fra sit bedste i søndags og skuffede os naturligvis. Hun havde haft lidt problemer med en infektion i kroppen tidligere, men frem for alt viste hun os nok at det bliver svært at klare sig på distancer over 1600 meter. Derfor er vores plan først og fremmest de tre skandinaviske Guineas-opgør, og derefter sættes hun ned i distance”, fortæller Stall Trick Or Treats Morten Myhre, der i weekenden befinder sig i Brasilien hvor syndikatets 3-årige Hallox starter i Brasiliansk Derby (Gr.1).

Skulle Hallox vise sig bedst i opgøret vil det blive den anden Gruppe-1-sejr på to forskellige kontinenter indenfor en måned, idet Stall Trick or Treat den 27.marts delte sejren i SAF Fillies Classic (Gr.1) i Sydafrikas provinsielle hovedstad Johannesburg med hesten Here To Win. Næste start for Mike De Kockt-rtænede Here To Win kan meget vel blive allerede den 25. april i South African Oaks (Gr.1).

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top