fbpx

Stall Perlen og Mr Ascots 2-årige Tiego The First i ny, fransk triumf

Pia Brandt-trænede Tiego The First, som ejes af Stall Perlen og Mr Ascot – og løber i førstnævntes farver – vandt søndag det franske Listed-opgør Prix Roland de Chambure over 1400 meter i Deauville.


Stall Perlen og Mr Ascots 2-årige Tiego The First vinder Prix Roland de Chambure (L) i Deauville. France Galop.

Den 2-årige Blue Point-søn tog sin anden sejr på stribe i tre starter, da han med Mickael Barzalona i sadlen slog Assertively (Acclamation) og Madero (Acclamation) med kort hoved.

Efter søndagens sejr ville det være nærliggende at tro, at Tiego The First ville få chancen i næste måneds Prix Morny (Gr.1) i Deauville, men der ligger andre planer klar for hingsten.

“Hovedmålet for sæsonen er Prix Jean-Luc Lagardere (Gr.1) på Prix de l’Arc-dagen. Det var samme løb, som Rosallion (ligeledes efter Blue Point, red.) vandt i fjor, og det er meningen, at han skal have en start forinden i september”, fortæller Magne Jordanger søndag aften til GalopSport.

“Det var en god revanche for Thunder Seas løb i Hamborg, der ikke gik som håbet”, tillægger Magne.

Sidste års norske 1000 Guineas- og Oaks-vinder, Thunder Sea (Night Of Thunder), startede i søndagens Japan Association Trophy (L) over 2200 meter, men fik ikke med udfaldet at gøre og sluttede næstsidst under Sandro De Paiva.

Knap fem timer senere blev alt om dette glemt, da Tiego The First markerede sig som én af Frankrigs på nuværende tidspunkt allerbedste 2-årige heste.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top