fbpx

Føltid: Hunter’s Light-søn hos Julie Malmros

Endnu et afkom efter den Breeders’-anmeldte Gruppe-1-vinder Hunter’s Light er kommet til verden i Danmark. Denne gang hos opdrætter Julie Malmros, hvis 7-årige Iffraaj-datter Shanachloeleah den 20. april folede en fuks hingst.


Shanachloeleah med sit hingstføl efter den tredobbelte Gruppe-1-vinder Hunter’s Light (Dubawi). Foto: Julie Malmros.

Shanachloeleah startede placeret i England for Gay Kelleway og blev importeret til Danmark som 3-årig, hvor hun dog aldrig kom til start.

Hendes første afkom er den nu 2-årige Giant Sandman-datter Balalaika, som Julie Malmros selv har i træning hos Rikke Rohbach Bonde i Jægersrpris. Derudover folede hoppen i fjor en hingst efter Appel Au Maitre (Starborough), som er navngivet Malcolm The Roofer.

Shanachloeleah er halvsøster til tre vindere og ud af en vindende Dubawi-halvsøster til den fremragende avlshoppe Salzgitter (Salse), som i sin karriere i avlen bl.a. har produceret den tyske 2-årschampion Smooth Operator (Big Shuffle) og tre øvrige Listed-vindere i form af Smoke On The Water (Areion), Sugar Baby Love (Second Empire) og Something Stupid (Big Shuffle).

Føllets fjerdemor, Anna Paola (Prince Ippi), var ligeledes 2-årschampion samt 3-årschampion i Tyskland i 1980 og 1981, hvor hun bl.a. vandt det tyske Oaks, Preis der Diana (Gr.2).

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top