fbpx

Good Fortune meldt til fredag: “Men vi venter alligevel en uge”

Søren Jensen havde i første omgang tilmeldt Good Fortune i den kommende fredags Zabeel Turf på Meydan, men titelforsvareren blev ikke starterklæret tirsdag morgen. “Good Fortune er frisk og klar, og han kunne i princippet godt stille op på fredag, men vi venter alligevel en uge for at få endnu et arbejde i benene på ham”, fortæller Jensen tirsdag morgen.


Good Fortune (Appel Au Maitre) er på anmeldelseslisten den femtehøjest handicappede ud af 22 potentielle kandidater til Zabeel Turf over 2000 meter græs. Netop det løb, han triumferede i for godt et år siden.

“Felterne består lige nu først og fremmest af lokale heste, og der er ikke så mange europæere på listerne endnu. Det giver os selvfølgelig visse forhåbninger, for de lokale heste er ikke lige så gode på græs som de er på dirt. På dirt er de til gengæld skræmmende gode”, fortsætter Søren, som altså opretholder den oprindelige plan for Good Fortunes sæsondebut på Meydan.

“Det bliver på næste fredag i Lord North Handicap, som er 200 meter kortere end Zabeel Turf”, bekræfter træneren.

Lord North Handicap rides over 1800 meter med samme præmiesum, 300,000 AED, svarende til ca. 552.000 danske kroner, i samlet præmiesum.

Der anmeldes på mandag og starterklæres med jockey tirsdag senest kl. 9 skandinavisk tid.

Good Fortune fotograferet under sidste års træningsophold på Meydan. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top