fbpx

Ingen problemer for Bull’s Eye i Last Call 3-årsløb

Bent Olsen får måske en Derbykandidat mere i spil. Lørdag aften legede Pistachio-sønnen Bull’s Eye i hvert fald sejren hjem i Last Call 3-årsløb over 1800 meter i Klampenborg, og som helbror til Oaks-vinderen og Derby-3’eren Silverstone er der god grund til at tro på yderligere udvikling.


Bull’s Eye og Carlos Lopez vinder overlegent med fem længder foran Nevercantell og Lets Go Carlras. Foto: Burt Seeger.

Det var blot Bull’s Eyes femte karrierestart og den fjerde i denne sæson, som blev indledt med en andenplads slået med kort hoved af den senere 2000 Guineas-vinder Bud (Moohaajim).

Bull’s Eye var siden udenfor pengene i netop Dansk 2000 Guineas og senest anden bag overlegne Codify (Lawman) over 1800 meter.

Bull’s Eye og Carlos Lopez vinder i sikker stil Last Call 3-årsløb. Foto: Burt Seeger.

Denne gang var der dog ingen slinger i valsen, og Bull’s Eye vandt med fem længder foran Nevercantell (Appel Au Maitre), der akkurat klarede andenpladsen foran Lets Go Carlras (Juniper Tree).

Siden fulgte feltets to højest handicappede deltagere Irish Hope (Kingman) og My Poet (Appel Au Maitre).

Bull’s Eye og Carlos Lopez efter sejren i Last Call 3-årsløb. Foto: Burt Seeger.

Bull’s Eye ejes af FTHK Racing og er opdrættet af Bechmann Racing, som allerede er sikker på at være repræsenteret i The Macallan Dansk Derby som opdrætter af Silverflame (Binary File).

Bull’s Eye er ud af Oaks-vinderen Loquita (Final Appearance) og foruden Silverstone (Pistachio) helbror til 2-årsstjernen Hongkong Paradigm, 2000 Guineas-3’eren Laban og Derby Trial Stakes-vinderen Cloud Walker.

Pistachio-sønnen Bull’s Eye. Foto: Burt Seeger.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top