fbpx

Vejen til The Macallan Dansk Derby: 14 meldt i Derbytesten

14 heste blev tirsdag forhåndsanmeldt til det 2200 meter lange opgør Derbytesten, som rides lørdag den 17. juni på Klampenborg. Af disse opretholder 10 kandidater fortsat engagement i The Macallan Dansk Derby, og nu er der efterhånden ikke så mange forsøg tilbage for heste med et handicap først i 70’erne.


Silver Wings og Oliver Wilson vandt Derbyhåbet foran Lazy Susan og Nevermind. Foto: Burt Seeger.

Anmeldelseslisten tæller også fire udenlandsk-opdrættede heste, som altså ikke har mulighed for at starte i det danske Derby. Det er Bent Olsens duo Harlekin (Mastercraftsman) og Irish Fire (Make Believe) samt Lennart J:r Reuterskiölds Yoyo (Charm Spirit) og Søren Jensens Got A Lot (Camelot).

Sidstnævnte starter på søndag i Svenskt 1000 Guineas på Bro Park – som en af forhåndsfavoritterne vel at mærke – så anmeldelsen til Klampenborg skal nok mest af alt ses som en gardering fra Jensens side.

Og netop Søren Jensen har desuden fem øvrige navne anmeldt til Derbytesten i form af Dunkerque (Appel Au Maitre), Meanttoobee (Giant Sandman), Nevermind (Zoffany), Pura Vida (Gustav Klimt) og Silver Wings (Appel Au Maitre).

Af denne kvintet ser Silver Wings ud til at være hesten med mest udvikling i sig, og han fik et handicap på 76 efter sin besnærende sejr i karrierens blot anden start den 27. maj.

Longchamp. Foto: Burt Seeger.

Lennart J:r Reuterskiöld er foruden Yoyo repræsenteret ved Spinwell (Make Believe), som efter to starter hjemme på Jägersro nu for første gang kan teste græsset af såfremt han starterklæres.

Rikke Bonde står med Lets Go Carlras (Juniper Tree), Brian Wilson med Macia (Wilshire Boulevard) og Bettina Andersen med duoen Longchamp (Evasive) og Would She (Kahyl).

Den 17. juni på Klampenborg kan også byde på årets første 2-årsløb, men på nuværende tidspunkt er der kun forhåndsanmeldt fire heste.


Se anmeldelseslisten til Klampenborg herunder:


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top