fbpx

Stutteri Hjortebo: Beaufort Twelve har folet en hoppe efter Japan

Marts og april har budt på adskillige nye ankomster på Stutteri Hjortebo, hvor både klassiske vindere og klassiske vinderes mødre har folet i flæng. Ét af de spændende, nye skud på stammen af potentielle, kommende stjerner er et hoppeføl efter den dobbelte Gruppe-1-vinder Japan ud af den svenske 2000 Guineas-vinder Beaufort Twelve.


Beaufort Twelve (Academy Award) folede den 30. april dette hoppeføl efter Galileo-sønnen Japan.

Japan vandt bl.a. Juddmonte International Stakes (Gr.1) og Grand Prix de Paris (Gr.1).

Beaufort Twelve var én af de bedste i sin årgang og vandt som 2-årig både Dansk Kriterium og Amacitalöpning, mens det som 3-årig blev til sejr i Jockeyklubbens 2000 Guineas og Breeders’ Prize Sprint.

Beaufort Twelve er helsøster til Derbyvinderen Sir Henry, den danske 2000 Guineas-vinder Harbour Light samt adskillige øvrige storløbsvindere og storløbsplacerede navne.


Hoppe født 18. april v. Appel Au Maitre ud af Mon Fleur (Academy Award).

Den 18. april kom dette hoppeføl til verden. Hun er ud af Mon Fleur – en Oaks-placeret halvsøster til den tredobbelte Scandinavian Open (Gr.3)-vinder Suspicious Mind (Appel Au Maitre) – og helsøster til bl.a. den svenske Oaks-vinder Alwaysonmymind.


Hingst født 3. april v. Moohaajim – Noblesse Oblige (Alfred Nobel).

Hingstføllet herover efter Moohaajim og ud af Noblesse Oblige er halvbror til Larch-vinderen og den mange gange storløbsplacerede Masseto (Appel Au Maitre).


Den 25. marts nedkom Aladdin’s Angel med denne hingst efter Appel Au Maitre.

Den billedskønne hingst er halvbror til Goffs Futurity Stakes- og Dansk Kriteriums-vinderen King Ferdinand (Elusive City), som i lørdags fik en perfekt sæsondebut med sejr på Klampenborg for træner Lea Olsen.


Hingst født 18. mart efter Make Believe ud af Amorine (Montjeu).

Hingsten herover er ud af den dobbelte 3-årsvinder Amorine, som blev importeret til Danmark fra Arqanas Vente de l’Elevage i fjor.

Amorines ældste afkom er 5-årige Amourdargent (Kendargent), som selv er vinder af to løb som 3-årig. Desuden har hun en 3-årig hoppe efter U S Navy Flag i træning i Frankrig, samt en 2-årig hingst efter Siyouni og en hoppeåring efter Zelzal.

Amorines mor, Amorama (Sri Pekan), vandt både Del Mar Oaks (G1) og John C. Mabee Handicap (G1), og udover Amorine er hun mor til Prix Hocquart (Gr.2)-vinderen og Grand Prix de Paris (Gr.1)-2’eren Ampere (Galileo).


Hingstføl v. Appel Au Maitre ud af Silver Seas (Pour Moi).

Hingstføllet herover er fem dage gammelt på billedet og helbror til 3-årige Dunkerque, som startede placeret på Klampenborg i lørdags.

Føllet tilhører samme fænomenale moderlinje som Beaufort Twelve, idet Silver Seas er datter af Beaufort Twelves Kriteriums-vindende helsøster Silvertown.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top