fbpx

Jakob Dalhoff: “Selv meget små midler kan gøre en kæmpe forskel”

Danske Jakob Dalhoff står bag en række galopheste i dansk træning hos Tina Mortensen og Søren Jensen – heriblandt Sceptre Stakes-vinderen Margrethe. Jakob er også, sammen med sin forlovede Maria, bosat i byen Lviv i Ukraine.


Jakob Dalhoff ses længst til højre sammen med tophoppen Margrethe og Oliver Wilson samt træner Søren Jensen og assistent Dorte Müllertz. Foto: Burt Seeger.

“Udover den humanitære katastrofe er der også mange dyr der lider i disse uger og måneder i Ukraine”, fortæller han og fortsætter:

“Der er husdyr der må efterlades, hestestalde der er blevet bombet samt andre heste der bare er blevet sluppet fri og efterfølgende kommet til skade”.

“Heldigvis er der en lang række europæiske helte, der hjælper på vidt forskellige måder. F.eks. er der en svensk gård som både tager imod hestene og tilbyder gårdarbejde til flygtninge”.

“Jeg ved også, at der er en masse andre der er villige til at hjælpe, men som måske ikke ved hvor eller hvordan det gøres, og derfor har Maria oprettet et Facebook-opslag med al den information der skal til for at gøre en forskel”.

Parrets Facebook-opslag kan ses hér.

“Selv meget små midler kan gøre en forskel”, afslutter Jakob, der sammen med Maria er blevet i deres hjem i Lviv for at støtte og hjælpe til.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top