fbpx

Hammer skriver kontrakt med Stall Lambada

Danmarks internationale topjockey, Lennart Hammer-Hansen, har skrevet kontrakt med Stall Lambada for 2004, hvilket betyder at den 31-årige danske rytter kommer til at gæste de skandinaviske væddeløbsbaner minimum to gange om ugen i den kommende sæson.


Lennart Hammer, der netop har været i Danmark på juleferie, er meget glad for aftalen og glæder sig til at ride fast i Skandinavien.

“Aftalen med Stall Lambada indebærer, at jeg rider på Jägerso om torsdagen, overnatter i Danmark og rider ud for Bent Olsen som jo også er ny i Lambada-teamet. Lørdag rider jeg også for Lambada og Bent Olsen, mens jeg så får mulighed for at rejse tilbage til Tyskland til søndagens løb”, beretter Hammer, der i modsætning til de sidste to år ikke har nogen fast kontrakt i det tyske.

Med Lennart Hammers indtræden på jockeyscenen har Skandinavien fået et rigtig stort navn tilbage, og det bliver virkelig spændende at se om Hammer formår at give konkurrenter som bl.a. Kim Andersen og Fredrik Johansson ekstra meget at tænke på i tiden fremover.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top