fbpx

Göteborg klar til stor premiere i weekenden

På lørdag indvies den splinternye svenske galopbane i Göteborg, og der er lagt op til en stor væddeløbsweekend med i alt 13 løb og 170 heste til start, hvilket giver et gennemsnit på over 13 heste pr. løb.


Göteborg Galopp har dermed fået en fremragende tilslutning fra de skandinaviske trænere, hvilket tegner godt for banens fremtid.

Arrangørerne i Göteborg kan i uden tvivl være tilfredse med, at heste fra samtlige skandinaviske hovedbaner stiller op, og spillemæssigt kan Göteborg simpelthen ikke undgå at få en flyvende start.

Eneste lille hage kan vise sig at blive vejret, for DMI lover masser af regn i Göteborg i weekenden. Der er dog en vis usikkerhed omkring udsigten sidst på ugen, så man kan håbe på at det nuværende sommervejr fortsætter weekenden over.

Selve galopbanen i Göteborg ligger på Hisingen, ca. otte kilometer fra centrum. Banen er omgivet af åbne landskaber, hvilket giver publikum et godt overblik.

Der afvikles i alt seks løbsdage i 2002, og alle løb rides på græs, mens den indvendige sandbane udelukkende skal anvendes til træningsarbejder.

Entréen på Göteborg Galopp bliver 50 kroner, og børn og unge under 18 har gratis adgang. Parkering er ligeledes gratis.

Første start på lørdag er klokken 13.30.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top