fbpx

Goffs afholder “Dubai World Cup Breeze Up Sale” på Meydan i 2022

Torsdag den 24. marts 2022, to dage før Dubai World Cup-dagen, afholder Dubai Racing Club i samarbejde med Goffs et helt nyt Breeze Up-salg på Meydan.


Meadow Creek på Meydan. Foto: Erika Rasmussen.

Auktionen over de 2-årige heste åbnes for både lokale og internationale kunder, og samtlige heste vil gennemgå et fuldt dyrlægetjek forud for afrejsen til Dubai.

Breeze Up-auktionen bliver den første nogensinde af sin art i Mellemøsten, og det bliver samtidig det første online-salg i Golf-regionen.

“Dubai World Cup-ugen er i forvejen et samlingssted for ejere, trænere og agenter fra både Europa, USA, Australien og Asien, og vi håber på en stærk første udgave af auktionen”, siger HH Sheikh Mohammed bin Rashid al Maktoum.

De 2-årige heste bliver fløjet fra Europa til Dubai for at gennemgå deres karantæneforløb forud for auktionen.

De breezer på Meydans dirt track dagen før salget.

Goffs og Goffs UK inspicerer sammen de ca. 70 potentielle Breeze Up-kandidater efter de sidste åringsauktioner har fundet sted.

Det er værd at bemærke, at Dubai World Cup Breeze Up Sale ikke bliver en decideret konkurrent til den Breeze Up-auktion, som Goffs UK siden 1977 har afholdt i Doncaster.

“Hvor den typiske breeze up-hest fra Doncaster har et speed-fokus, bliver hestene der skal breeze på Meydan udvalgt på andre parametre der nærmere matcher Tattersalls Craven Breeze Up”, tilføjer Goffs’ administrerende direktør Henry Beeby.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top