fbpx

“Et stort tab, at Street forlader os”

Som beskrevet i går, fortsætter Klampenborg Galopbanes nu tidligere baneforvalter, Gordon Street, hos konkurrenten Bro Park fra 1. marts 2020. ”Det var jeg ked af at læse”, fortæller Klampenborgs championtræner Bent Olsen dagen derpå.


”Han har gjort det fremragende med de betingelser han har haft. Ham kommer vi til at savne, men på hans vegne er jeg glad for han får den store anerkendelse”.

Alt peger på, at Bent Olsen senest overmorgen sprænger drømmegrænsen med præmier til stalden på den glade side af syv millioner i år.

Olsen starter tre heste på den svenske kriteriumsdag på Jägersro.

”Jeg skal også til Jägersro på deres sidste løbsdage i år, for vi har endnu heste som skal vise, om de skal blive i stalden eller videre i systemet”, fortsætter Olsen, der har et enkelt skud i bøssen i Svenskt Kriterium.

”Jeg er ikke i tvivl om, at New Target har sejrschance, hvis bare han tackler banen. Han har klassen og behersker distancen”.

”Men til gengæld ligger hestens store fremtidige opgaver ikke på Jägersro, så derfor tager jeg det ikke så tungt, hvis underlaget nu ikke passer til ham”.

”Hans store mål næste år er Dansk Derby”, siger Bent Olsen, som har startet heste for sidste gang under vintergaloppen på Bro Park.

”Det vil jeg hverken byde mig selv eller hestene. Det stoppede med Sliceoflife”, oplyser Bent Olsen, som til gengæld skal til Dubai igen i denne vinter – men med hvilke heste?

”Det ved jeg ikke endnu, for vi har ikke fået svar fra Dubai om hvilke heste der får chancen. Men vi forventer svar når som helst”.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top