fbpx

Klampenborg Galopbane ændrer på økonomien til hesteejerne på de sidste løbsdage

Meddelelse fra Klampenborg Galopbanes administrerende direktør Carsten Baagøe Schou:

Det er selvfølgelig altid ærgerligt at måtte aflyse.

Det gør, at de hesteejere, som har ventet på de bløde baner, ikke får mulighed for at hente de præmier, som de har gået og ventet på hen over sommeren.

Derfor har vi forsøgt at tildele lidt yderligere økonomi til de heste, som kommer til start på de 2 sidste løbsdage.

Aflysningerne medfører at vi ikke kommer til at anvende alle præmietilskuddene, som Klampenborg er tildelt for sæsonen og det har vi nu drøftet med DTGU.

I og med at løbsdagen d. 26. oktober allerede var meldt, er det svært at lave om på løbene og vi har derfor valgt at det er gratis at starterklære til løbsdagens ordinære løb”, oplyser Carsten Baagøe Schou.

Vinterfavoritten og Golden Mile gennemføres i den tidligere udskrevne form, idet løbene er flyttet fra deres oprindelige dato. På sidste løbsdag, som anmeldes i morgen tirsdag d. 22. oktober, vil vi hæve præmiesummerne med 20-25% i de ordinære løb og fastholde starterklæringerne på de tidligere fastlagte beløb.

Vi følger vejrudsigten nøje, da det kræver hjælp fra vejrguderne for at få banen klar til væddeløb.

De sidste par uger har været rædselsfulde i forhold til mængder regn.

Meteorologerne har samtidig ramt helt ved siden af hvad angår mængder og tidspunkter og vi har måtte aflyse planlagte banearbejder, da det har været umuligt at køre på banen.

Det er primært de sidste 200 meter af opløbet, som har været uanvendelige. Netop denne del af banen har ikke tidligere været et problem, men det er udfordringerne ved at Klampenborg Galopbane er en naturbane.

Nu ser udsigterne markant bedre ud i den kommende uge.

Vi har fået yderligere 15 millimeter regn fra lørdag middag til nu, men til gengæld loves der nærmest ingen regn i ugens løb, hvilket burde gøre det muligt at gennemføre løbsdagen.

Det kræver selvfølgelig at løbsdagene gennemføres, før de mindre ændringer kommer ejerne til gode. Gennemføres der ikke yderligere i sæsonen 2019, vil præmiebudgettet blive overført til sæsonen 2020.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top