fbpx

Sara Slot bedst i DM for Kvindelige Ryttere

Med sejre i begge afdelinger af tirsdagens DM for Kvindelige Ryttere i Aalborg, fik Sara Slot for første gang den samlede sejr i den populære mesterskabskamp.


Sara Slot ses her juble efter sejren i Pokalløb (L) med Giuseppe Piazzi i juni. Foto: Burt Seeger.

Sara, der var den eneste professionelle deltager, har aldrig tidligere haft held til at vinde en afdeling i serien, men denne gang var hun bare bedst og med den stærkeste finishridning vandt hun både med Torben Christensen-trænede Børge og Jette Mose Hansen-trænede Frankthetank.

Pudsigt nok er Børge både ejet og opdrættet af Jette Mose Hansen på Fyn, men i træning hos Torben Christensen i Aarhus, mens Frankthetank trænes af Jette Mose Hansen og ejes af Racing Club Fyn.

Sara Slot endte dermed med det maksimale antal point, 20, hvilket var seks mere end Lisa Lindbjerg, som blev nummer to for tredje gang.

Tredjepladsen gik til sidste års vinder Lea Olsen, der med to tredjepladser opnåede 10 point.


Også double til Mark Larsen

Sara Slot var ikke den eneste jockey med to dagssejre i Aalborg. Mark Larsen havde nemlig ikke taget turen fra Oslo forgæves, og det blev til førstepladser med både Marc Stotts 3-årige hoppe Lady Of The Canyon og Kaj Sørensens 5-årige Rambo.

Begge løb blev vundet efter føring fra start mål – en taktik Larsen igen forsøgte med Karen Grethe Jensen-trænede Haseen i aftenens sidste opgør.

Taktikken var også lige ved at holde, men akkurat til slut fik Nicolaj Stott presset Amadeus Sprint foran konkurrenten. Nicolaj red Amadeus Sprint for sin storebror Marc, der altså også kunne rejse fra Aalborg med to sejre i bagagen.

En enkelt hjemmebanesejr blev det til for aalborgenserne, da Keld Chr. Karlsens Endofa Champion slog til for Rafael de Oliveira foran Rex Kalejs og Flamingo Dancer.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top