fbpx

“Et træningsarbejde til Goffs Futurity Stakes”

Francisco Castro sadlede onsdag sin fjerde debuterende 2-årsvinder ud af lige så mange mulige i år, da The JC Organizations breeze up-import Gulfstream Tiger slog Dane Bell og Tyko Bloom på Jägersro.


Gulfstream Tiger og Elione Chaves aflægger maidentitlen. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Elusive Quality-sønnen tog føringen kort efter starten og ledte det lille felt ind på opløbet, hvor de fire deltagere fortsat var tæt samlet.

Da Elione Chaves gav sin hest marchordre, var der intet at stille op for de øvrige, og brasilianeren kunne et par gange undervejs se sig tilbage mellem benene og konstatere, at der ingen trussel fandtes.

Lennart J:r Reuterskiölds Kodiac-datter Dane Bell, der ligesom Gulfstream Tiger debuterede, leverede en udmærket indsats som anden, mens Vanja Sandrups rutinerede duo Tyko Bloom og Fairycake blev tredje og fjerde.

Gulfstream Tiger og Elione Chaves aflægger maidentitlen. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Gulfstream Tiger gjorde her en lidt forsinket debut – han var allerede starterklæret den 5. juli, men blev slettet på grund af sore shins i et løb, som Castro og danske The JC Organization endte med at vinde alligevel med hoppen Havana Red.

“Han har ikke arbejdet siden starten af juli, men blot været holdt i gang konditionsmæssigt. Derfor var dagens debut ikke andet end et træningsarbejde til Goffs Futurity Stakes på den danske Derbydag”, sagde Francisco Castro efter sejren.

Gulfstream Tiger og Elione Chaves. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

“Han er en meget professionel hest med et fantastisk temperament – og så tror jeg, at han er mindst lige så god eller endnu bedre på græs, hvilket han viste under sin breeze i Doncaster i april”.

“Nu er det planen, at han tester Klampenborgs græsbane under morgengaloppen på mandagen før Derbydagen”.

Gulfstream Tiger er første afkom ud af den i USA Stakes-placerede hoppe Chulula (Leroidesanimaux).

Alice Weiste og John Christensen (The JC Organization) tager imod endnu en 2-årsvinder i Gulfstream Tiger. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

The JC Organization ApS erhvervede den amerikanskopdrættede hingst for 110.000 pund på Goffs UK Breeze Up Sale, hvor han blev fremstillet af Powerstown Stud, der selv havde købt hesten for 55,000 USD fra Taylor Made på Keenelands septembersalg i Kentucky.



GULFSTREAM TIGER (USA)
fuks hingst 2017
v. Elusive Quality (Gone West)
1. mor Chulula (Leroidesanimaux)
2. mor Eboness (Stormin Fever)
3. mor Down The Street (Ghazi)
Første sejr på Jägersro i 1. start.
Første karrieresejr i 1. start.
50.000 SEK.
Ejer: The JC Organization ApS.
Træner: Francisco Castro.
Opdrætter: Burden Creek LLC.
Købt for £110,000 på Goffs UK Breeze Up Sale 2019.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top