fbpx

Goffs November: Vindende Sadler’s Wells-hoppe til Skandinavien

På den næstsidste dag af Goffs November Sale stod norske Knut O. Arnesen og Black Moon Breeding bag yderligere to nye indkøb til support af deres nye avlshingst Evasive (Elusive Quality).


Fra Ballylinch Stud købte Arnesen og Black Moon Racing lot 1088, den 10-årige vindende Sadler’s Wells-hoppe Rose Of Sarratt, som er i fol ved Johannesburg-sønnen Red Jazz.

Rose Of Sarratt tilhører sidste årgang efter den legendariske Coolmore-hingst Sadler’s Wells, og så repræsenterer hun ét af lærebøgernes mest berømte kryds som datter af den vindende Darshaan-hoppe Sweet Gypsy Rose. Andenmoderen er Killavullan Stakes-vinderen Kincara Palace (Fairy King).

Rose Of Sarratt er vinder som 3-årig og i avlen er hun mor til hoppen Land Of Fire (Lope De Vega), som har vundet to gange i Frankrig i år. Hun er desuden mor til en hingståring efter Lawman og et hingstføl efter Clodovil.


Lot 1119. Angel Island (So You Think - Dombeya v. Danehill). Købt for 5.000 euro af Knut O. Arnesen og Black Moon Breeding.
Lot 1119. Angel Island (So You Think – Dombeya v. Danehill). Købt for 5.000 euro af Knut O. Arnesen og Black Moon Breeding.

Lidt senere på fredagen slog Arnesen og Black Moon Breeding til for fjerde gang på hoppeauktionen, denne gang med købet af lot 1119, den 4-årige So You Think-datter Angel Island, der var vinder som 3-årig i fjor og opnåede et omregnet skandinavisk handicap på 86.

Angel Island, der ikke er i fol, er søster til to vindere og ud af Danehill-hoppen Dombeya, som selv er halvsøster til Gamely Stakes (Gr.1)-vinderen Tuscan Evening og Noel Murless Stakes (L)-vinderen Barbican.

Sidstedagen af Goffs November Sale finder sted lørdag, og for fjerde gang i denne uge er det med føl under hammeren.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top