fbpx

Hurricane Red bliver avlshingst i Danmark

Efter 18 sejre og med mere end 7,8 millioner svenske kronor på præmiekontoen blev 2018 Hurricane Reds sidste sæson som væddeløber – men arven efter den svenske Derby- og flerdobbelte Gruppe 3-vinder er nu sikret, idet han i 2019 opstaldes som avlshingst på York Stutteri i Hørsholm.


Hurricane Red/Jacob Johansen vinder Stockholms Stora Pris (Gr.3). Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Hurricane Red/Jacob Johansen vinder Stockholms Stora Pris (Gr.3). Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

“Hurricane Red gav igennem sin lange karriere alt hvad havde hver eneste gang, og kun to gange i 43 starter sluttede han uden for præmierækken, hvoraf den ene var i et tysk Gruppe-1-opgør. Han er en hest med enorm karisma, og vi glæder os til at præsentere ham som ny avlshingst”, siger York Stutteris Alexander Elsass, der i den kommende bedækningssæson opstiller Hurricane Red ved siden af Wentworth, Wilshire Boulevard og Juniper Tree.

Hurricane Red, der igennem hele sin karriere var i træning hos Lennart Jr Reuterskiöld på Jägersro, forbliver i Stall Zadas ejerskab.

York Stutteri har netop udgivet deres online-reklame for Hurricane Red, hvor tre af hingstens helt store triumfer blandt andet kan genopleves – nemlig Svenskt Derby (L), Pramms Memorial (Gr.3) samt en af de i alt tre sejre i Stockholms Stora Pris (Gr.3).


Besøg Hurricane Reds landing page og læs mere om den kommende danske avlshingst hér.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top