fbpx

ZwickyLeaks. Klampenborg, lørdag 20. oktober.

FROST ramte omsider topformen i sidste uge, hvor han vandt for første gang siden efteråret 2015. Han er stadigvæk ude efter sit tidligere handicap hér, og det gør ham til en klar favorit og V4-banker.


SAINT GEORGE og Prime Red var begge ude i Listed-selskab senest på Øvrevoll, og de sluttede med halvanden længde mellem sig fra lige vægt. Saint George er denne gang et kilo bedre inde end Prime Red og læner sig op af årets anden sejr, men jeg tager begge heste med på kuponen.


Lørdagens 2-årsløb byder på tre debuterende navne i form af Noble Arabian, Capouche Rouge og Costummade, samt et nyt bekendtskab i polsktrænede Moderato. Sea Masters tredjeplads bag Sankt Peder og Queen Rouge viste sig at være god form, da Queen Rouge vandt helt overlegent på Jägersro i sin næste start.

JEUNESSE LILI, som mangler det ene øje, er en halvsøster til King David og hun leverede en glimrende præstation i Aarhus-debuten, mens Hawthorn nok skal forbedre sig noget for at være med i afgørelsen hér.

Lennart Jr Reuterskiöld kommer kun til Klampenborg når han kalkulerer med sejr, og Capouche Rouge skal ikke overses.


V4-spillets sidste afdeling er samtidig dagens rebus og heldigvis er der plads til samtlige 14 på kuponen. Red Zone vandt efter behag for tre uger siden og repræsenterer en stald der har været i flot form det meste af sæsonen.

WARP CORE indledte sit angreb hvor banen var dårligst, men endte alligevel som tredje i sidste uge, og med et mere favorabelt startspor denne gang tipper jeg ham som vinder. Også My Nephew og Barnaby står for tur.


Lørdagens hovedbegivenhed bringer et gensyn med Derby-‘2eren KING DAVID, som senest leverede en god præstation som sjette i Listed Race i franske Craon. King David har leveret sine bedste præstationer i god til let bane, og Klampenborgs efterårsunderlag bliver det store spørgsmålstegn hér, for Elusive City-sønnen bør kunne vise mere end sit nuværende tal på 84 under de rigtige omstændigheder.

Spicy Mix kommer med to sejre på stribe på Klampenborg og må have en ny topchance – værst imod er den kortere distance, og hun bliver afhængig af et højt udgangstempo.

Largo Forte er svær at vurdere og han har startet over noget længere distancer hjemme i Polen.

Lord Of Dublin fulgte Monte Carlo og Stinger godt til dørs i Golden Mile, og en lignende præstation kan være nok til at vinde denne gang.

Screwbox Carlras har været sparsomt startet i år og har ikke vundet siden 2-årssæsonen, men kapaciteten findes og han kan heller ikke afskrives.

King’s Son rides med et kilos overvægt, men er sjældent langt væk fra afgørelsen.

Endelig er der Bent Olsens duo Valde og Cabanac. Førstnævnte vandt sin seneste Klampenborg-start og fulgte op med en stærk tredjeplads på Bro Park, mens Cabanac har nogle længder at vende på samme ejers Lord Of Dublin i forhold til Golden Mile.


Loveatfirstsight har endnu aldrig vundet, men han kunne ikke være tættere på senest mod Isetan, som han denne gang møder fra bedre vægtbetingelser.

HONGKONG HEMI står dårligere til end Loveatfirstsight, men den bløde bane vil formodentlig gavne ham, og at være slået med fire længder af Bijou i Breeders’ Prize Sprint på Øvrevoll er ikke dårlig form. Sidste hest på V5-kuponen bliver Wikki Sauwa.


ALTHON vandt helt efter behag senest og har i det hele taget ikke sat en hov forkert i denne sæson. Han læner sig op ad en ny sejr med Starka, Frøken Smilla og Saw Box Carlras som de potentielt værste konkurrenter. Starka er især interessant, idet han senest slog Frost, der vandt sin næste start overlegent.


Tre vinderbud

Løb 4: 12 Warp Core
Løb 6: 3 Hongkong Hemi
Løb 7: 6 Althon


V4

V4-1: 2 Frost
V4-2: 1-4
V4-3: 3-6-7
V4-4: Alle 14

84 kombinationer – 168 kroner


V5

V5-1: 3-6-7
V5-2: Alle 14
V5-3: 1-2-6-7
V5-4: 3-4-5-6
V5-5: 6 Althon

672 kroner


V5 – alternativt forslag

V5-1: 3-6-7
V5-2: 12 Warp Core
V5-3: 1-2-6-7
V5-4: 3-4-5-6
V5-5: 1-2-4-6

192 kroner

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top