fbpx

Nu kan du sende din åring i pre-training i Danmark

Sandie Kjær introducerer i år et “pre-training koncept”, som i forvejen kendes fra de store, internationale galopnationer, men som også kombineres med bl.a. aquatræning og tandbehandling.


“Vi har lavet en introduktionspakke gældende for 2018, hvor prisen for fire ugers ophold er 9.800 kroner”, siger Sandie Kjær.

“Udover den traditionelle pre-training, hvor vi gør hver enkelt hest rytter- og sadelvant, tilbyder vi aquatræning, vibrationsguld, spa og tandlægebehandling af hestetandplejer Lalla Zidaric”.

“Det er jo langt fra alle trænere, der har kapacitet til, at tage nyindkøbte åringer direkte ind i stalden, og mange åringer går derfor tilbage til deres opdrætter efter auktionen. Her tilbyder vi trænere og ejere, at gøre det indledende arbejde for dem, og vi har allerede nu nogle af Danmarks større træningsnavne på kundelisten”.

Pre-training-opholdet er inklusiv wrap, halm og foder, og interesserede kan henvende sig direkte til Sandie Kjær på +45 40 81 93 12 eller se mere på www.healthyhorse.dk.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top