Når Dansk Galop fredag den 14. september afholder Scandinavian Open Yearling Sale, er det med mulighed for at følge auktionen i en VIP Lounge tæt på ringen.
![Auktionshallen under Scandinavian Open Yearling Sale på York Stutteri. Foto: US Photo/Burt Seeger.](https://galopsport.dk/wp-content/uploads/2018/09/GalopAuktion-2016_MGL4267-kopi.jpg)
Prisen på 750 kroner dækker eget bord hele dagen igennem, hvorfra der kan nydes velkomstdrink, buffet, fri hvidvin, rødvin, øl og sodavand samt kaffe, te og kage. En plads i VIP Loungen kan eventuelt også kombineres med et sponsorat i auktionshallen.
Der er et stærkt begrænset antal pladser i VIP Loungen, og forhåndstilmelding er derfor nødvendig til Dansk Galops direktør Peter Knudsen på pk@danskgalop.dk
Buffeten består af følgende retter:
- Lakseskiver Tatienne hertil dildskum
- Due/fasanterrin med foie gras, serveres på spædesalater med oliven og tranebær
- Helstegt højrebsfilet i skiver á la Le Buffet med peberrod og bladgrønt hertil sauce
- Hovedsalat med mynte, valnødder og Sct. Clemens i en sauce vinaigrette
- Braiseret poussin med grønne druer i en let vinsauce, tilsmagt cognac
- Le Buffets Waldorfsalat
- Klassisk æbletærte med calvados og hjemmerørt cremefraiche, Gâteau au chocolat Richelieu og
- Skovbærtærte