fbpx

Velins Scandinavian Open-vinder klar til sæsondebut

Sidste års Scandinavian Open-vinder Giuseppe Piazzi har ikke startet siden sejren i Gruppe 3-løbet i Klampenborg i fjor, men nu står sæsondebuten endelig for døren.


”Han skal starte på Bro Park på tirsdag”, fortæller Flemming Velin. “Han er forberedt hjemmefra og behøver nok løbet, som skal bruges som opladning til Stockholm Cup International”.

Giuseppe Piazzy møder blot tre konkurrenter i tirsdagens opgør – Gold Tyranny, Eye In The Sky og Pas De Secrets.

Flemming Velin er forinden i Sverige onsdag eftermiddag, hvor hans 2-årige Frankel-søn Frankel’s Kiss skal i prøveløb.

”Han er en helt ekstraordinær hest”, konstaterer dens ejer og træner, som i søndags havde Omar Bradley til start i Polar Cup (Gr.3) på Norges derbydag.

”Han var slået med under fire længder af vinderen, og jeg var fuldt ud tilfreds med præstationen”, kommenterer Velin, som ikke har startet i Klampenborg siden maj.

”Det kan godt være, at min Frankel-søn skal debutere i et maidenløb i Klampenborg. Det har været en ekstrem sommer med en bane i Klampenborg, som jeg ikke ville byde mine heste”.

”Jeg kan godt forstå, at trænerne med betalende hesteejere har en anden indstilling. De kan jo ikke bare sige til kunderne, at deres heste starter ikke i et par måneder”, sammenfatter Flemming Velin.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top