fbpx

Stort info-arbejde frem mod Fyensløbsdagen

Heller ikke tirsdag aften nåede V5-omsætningen 50.000 kroner på Aalborgs store galopdag, og på Fyens Væddeløbsbane sættes der nu alt ind for, at sæsonen kan afsluttes med manér på omsætningssiden.


”Besøgstallet var fint i tirsdags, men tilskuerne spillede bare ikke som håbet”, fortæller Aalborg Væddeløbsbanes direktør Lars Hellerup, som for første gang stod i spidsen for den største galopdag i Aalborg.

“Jeg synes ellers at stemningen var god på banen, og vi har ingen undskyldninger med strømsvigt eller lignende”.

”Totalomsætningen for de syv galopløb nåede ikke 200.000 kroner. Jeg kender ikke tallene fra de øvrige galopdage i provinsen, da man jo ikke kan se dem i systemet – i modsætning til løbsdagene i travsporten”, beretter Lars Hellerup.

Der resterer nu kun en enkelt løbsdag i Odense i år – Fyensløbsdagen lørdag 8. september. Akkurat som i Aalborg har fynboerne haft galopdage med under 50.000 kroner i V5-omsætning, og det gælder også Aarhus.

”Vi kommer til at lave et stort info-arbejde”, lover Jan Arntoft fra den gruppe på banen, der så imponerende har iværksat flere spændende events i Odense – senest en duel mellem cykelrytteren Chris Anker Sørensen og travtræneren Preben Kjærsgaard med en hest.

Det trak 4.000 tilskuere og banespillet på dagen strøg pænt over 200.000 koner.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top