fbpx

ZwickyLeaks. Klampenborg, torsdag 23. august.

Der er naturligvis ekstra fokus på Lone Kaj-Nielsens 2-årige debutant Xanthippe, som er en Zoffany-halvsøster til Bank Of Burden, Duke Of Burden og Rock Of Ridd. Bent Olsen nedtoner dog forventningerne her i debuten, og han har større tiltro til den mere rutinerede LORD OF ELSINORE.

Den svenske gæst Irish Trilogy var slået med 10 længder af Sir Churchill i debuten og vil gå yderligere frem med det løb i kroppen.


10 deltagere er til start i årets udgave af Produce Stakes for danskopdrættede heste ud af hopper, som blev bedækket i Danmark i 2015.

Nokengang leverede et fint indtryk i debuten bag staldveninden Margrethe, som ikke er med denne gang. Center Divider-sønnen er halvbror til gode King’s Song og han vil med et løb i kroppen være skærpet denne gang.

Der er tre tidligere vindere til start i form af Marc Stotts duo Aperola og Stratego, samt Kaj Sørensens Alli Cat. Sidstnævnte har ikke startet siden hun aflagde maidentitlen i årets første 2-årsløb, og hun kan sagtens tænkes at være tæt på igen.

Det er interessant, at Marc Stotts førstejockey Oliver Wilson sidder op på GOOD LOOK, for han er den eneste af Stotts tre deltagere som ikke har vundet. Det må dog sige noget om styrkeforholdet imellem deltagerne, og hvis Good Look er god nok til at slå Aperola, så er han måske også god nok til at vinde løbet.

Bettina Andersens My Shy Girl leverede en gedigen indsats i Goffs Futurity Stakes som tredje bag Breeze Up-importerne Sir Churchill og Red Cactus. En lignende præstation vil bringe hende langt i dag.

De tre veltrukne debutanter The Winther Storm, Dancing On My Own og Silverstone er svære at vurdere, mens Primacor skal vende seks længder på Nokengang for at være sejrsaktuel.


En afdeling hvor mange gode formheste mødes, og Very Special kan meget vel tænkes at tage en ny sejr her. Hun får to kilos lettelse under Kajsa Lindsjö og kan sagtens rumme mere end hvad hun hidtil har vist. Vejovis var anden bag Very Special senest og vil gå et nyt godt løb, Snowy kommer med en overlegen maidensejr i bagagen, staldkammeraterne Frankthetank og Elusive Island kommer med stærk form fra Provinsen, Go Win Casino vandt senest han havde Chaves i sadlen, og så er “Magic Man Martinez” booket til FRØKEN SMILLA, som længe har danset om den varme grød og meget vel kan vinde denne gang.


Der er dømt endnu et jockeycomeback til 45-årige Mark Larsen, som er booket til Christian Usingers Starka.

Flere af de øvrige mødtes på Scandinavian Open-dagen, hvor Nephertiti vandt foran MARGIDUDDI og Miss Else. I samme løb var også Verona med, dog uden at få med udfaldet at gøre, og hun rides med to kilos overvægt nu.


EINSTEINS FOLLY er i fabelagtig form efter to sejre på stribe, men de 67 kilo på ryggen tynger selvfølgelig en del. Han vandt dog med 65 kilo i sin forrige start. Monte Carlo går fra den ene heroiske indsats til den anden, og han må også snart være moden til årets første sejr.

Stinger er måske på for kort distance, men formen er ved at være der, og så skal der advares imod French Warrior, der nu har et løb i kroppen efter sin pause ovenpå opholdet i Frankrig.


Et lille felt gør op om forprøven til Dansk Oaks den 2. september, og det kan blive en taktisk affære undervejs.

Isetan, RED BEAUTY og Cornelia har tidligere prøvet kræfter med distancen, og førstnævnte var senest tredje bag Cattleya og Magnum i Derby Consolation. Red Beauty er feltets talvinder og må være en godkendt favorit.

Marc Stotts duo Broadway og Mariyna er begge kommet til Aarhus-stalden for nylig, og ingen af dem har endnu testet distancen.


Som FREDRICKA vandt Super Sprinten på Scandinavian Open-dagen er det svært at se hvem der kan komme i nærheden af hende her. Hun var knusende overlegen i hænderne på Elione Chaves og slog både Emmys Lane, Flower Spring, Dawn Raid og Hells Angel ved den lejlighed.


Tre vinderspil

Løb 1: 4 Lord Of Elsinore
Løb 3: 2 Frøken Smilla
Løb 7: 1 Fredricka


V4

V4-1: 1-4
V4-2: 1-2-4-6-8-9
V4-3: 2 Frøken Smilla
V4-4: Alle 15

180 rækker – 360 kroner


V5

V5-1: 2 Frøken Smilla
V5-2: Alle 15
V5-3: 1-5-8
V5-4: Alle 5
V5-5: 1 Fredricka

225 kroner

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top