fbpx

“Vi tør ikke tage chancen”

Søren Jensen sender i denne uge den 3-årige hoppe Petrushka på solotur til Bro Park. Det er ikke noget træneren egentlig ønsker, men der findes ingen anden udvej.


Petrushka og Nicolaj Stott forsvinder fra konkurrenterne og aflægger maidentitlen foran Garcon. Foto: Burt Seeger.
Petrushka og Nicolaj Stott aflægger herover maidentitlen foran Garcon. Foto: Burt Seeger.

”Hun har formentlig hverken tal eller point nok til at komme til start i Breeders’ Trophy Classic, så derfor må vi ud i Trial og forsøge at kvalificere hende. Vi tør ikke tage chancen med at blive hjemme”, fortæller Søren Jensen mandag morgen.

”Distancen er lige det korteste, men Bro Park er en stor bane, som vil hjælpe hende”, mener den mangedobbelte championtræner.

Efter at have været slettet på Øvrevoll, vendte Petrushka tilbage i Klampenborg på Derbydagen og sluttede anden bag den tredobbelte klassiske vinder Queen Estoril.

”Det var en god præstation, og hun er fortsat inde i en god udvikling”, konstaterer Søren.

Reliable Man-datteren Petrushka med Nicolaj Stott i bøjlerne. Foto: Burt Seeger.
Reliable Man-datteren Petrushka med Nicolaj Stott i bøjlerne og ejerduoen Charlotte Bondam og Rikke Rohbach Bonde ved siden. Foto: Burt Seeger.

Petrushka fik et enkelt kilo for andenpladsen og er hævet til 77 – hendes højeste tal hidtil, men det skal veksles yderligere, hvis Rikke Rohbach Bonde og Charlotte Bondams Reliable Man-datter skal sikre sig deltagelse i millionopgøret i Stockholm om mindre end en måned.

Stutteri Thorskovgaard-opdrættede Petrushka får hele 14 konkurrenter i Breeders’ Trophy Classic Trial over 1750 meter græs, heriblandt Hanne Bechmanns duo Bijou og Magnum og Wido Neuroths Appel La Légende og Appelé Amour. Sidstnævnte er helsøster til forrige års Breeders’ Trophy Classic-vinder Appelina.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top