fbpx

Tålmodigheden har båret frugt

Efter en noget sej sæsonstart, har Aalborg-træner Keld Chr. Karlsen endelig fået gang i stalden. Indtjeningen i år har passeret 100.000 kroner, og sæsonen kan vise sig at blive trænerens bedste igennem mange år.


Keld Chr. Karlsen.
Keld Chr. Karlsen.

”Nu må vi se hvor vi lander, men vi bruger også meget tid på vores heste og har tålmodigheden, som efter min mening har kolossal betydning”, indleder Karlsen.

To af staldens heste har vundet løb for første gang i flere sæsoner. Legial vandt forleden efter ikke at have sejret siden 2015, og East Meets West sejr i juli var den første siden 2014.

”Legial har haft svært ved at falde til hos os, og det har krævet mange timer at nå til hvor vi er nu. Nu blev hun så også redet helt perfekt i Odense, det var et superridt Nicolaj Stott diskede op med”, roser træneren.

”East Meets West er jo en gammel dreng. Han fungerede af en eller anden årsag helt perfekt sammen med Nanna Emilie Hansen sidst, og så kom sejren”, fortsætter Karlsen, som ikke har problemer med at give genvalg til Stott og Hansen når de to heste på tirsdag er med på nordjydens store hold i Århus.

”Der findes ingen anledning til at ændre på noget som fungerer”, konstaterer nordjyden, som sadler ikke færre end seks heste på tirsdag, nogle uger før den store galopdag på den lokale boldgade i Aalborg.

”Her forventer jeg at give Storm Wind første start i min træning. Jeg har haft ham startmeldt i år, men slettede ham igen. Jeg vil ikke starte mine heste før de er 100 procent klar, og det håber jeg Storm Wind er til galopdagen heroppe”, sammenfatter Keld Chr. Karlsen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top