fbpx

Alberone testes inden Scandinavian Open

Bent Olsen kan få tre heste til start i Boutique Bolou Scandinavian Open den 11. august på hjemmebanen i Klampenborg.


Alberone og Jacob Johansen. Foto: Burt Seeger / US Photo.
Alberone og Jacob Johansen. Foto: Burt Seeger / US Photo.

”Det ligger fast, at Efesos og Jubilance starter”, fortæller træneren torsdag morgen.

“Efesos starter på lørdag i Klampenborg for at få en udblæsning, og jeg starter også Alberone i samme løb – i en test for at se, om han også skal løbe i Scandinavian Open”.

Alberone og Efesos mødes i Klampenborg Classic over 2400 meter, i et lille felt som også tæller Captain Morgan, Stinger og Brocco.

Opgøret er et frit handicap, hvor Efesos bærer topvægten 62 kilo – otte kilo mere end Alberone, som løber med to kilos overvægt.


”Jeg tror, at vi får en okay bane på lørdag, for vandværket er i fuld gang igen”, forklarer Bent Olsen, som i den grad bakker op om løbene på hjemmebanen – med hele 12 heste til start i de otte opgør.

Træneren fik tirsdag aften en andenplads til Doc Martin ved løbene i Odense. Hesten har været til salg siden i vinter, men nu er prisskiltet fjernet.

”De skal ikke sige, de ikke har fået chancen”, griner Olsen. “Doc Martin har en kanonopgave i amatørløbet på den norske derbydag med Lea, og han starter nok også forinden på derbydagen i Klampenborg”.

De mange tusinde hestespillere i Sverige havde tirsdag mulighed for at spille med til løbene i Odense, men det skete ikke. V5-omsætningen nåede ikke 65.000 kroner.

Der er forhåbentlig mere medvind i spillet, når fynboerne har løb næste gang ved sæsonfinalen på Fyensløbsdagen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top