fbpx

Overvejer ny hjemmebane

En lang og flot karriere som træner i Klampenborg, heriblandt med sejr i Dansk Derby, kan få sit punktum om nogle få måneder.


Ægteparret Maria Westman og Brian Wilson har haft en fornem sæson 2017. Foto: Burt Seeger.
Ægteparret Maria Westman og Brian Wilson med Royal Zem (Alan Wallace) efter sejr på Klampenborg i fjor. Foto: Burt Seeger.

”Jeg kan ikke se mig selv som træner i Klampenborg fra næste sæson. Ikke som tingene er i øjeblikket, hvor banen er håbløs”, fortæller Brian Wilson fredag morgen

“Det ligger til, at jeg flytter til Jägersro, selvom jeg bestemt ikke har lyst til det, men hensynet til mine heste kommer foran egne interesser”.

”Jeg har en 3-årig, som burde komme rundt tribunesvinget inden den skal starte over 2200 meter, men jeg tør ganske enkelt ikke give den en græsgalop, som banen er nu. Det er en skrækkelig situation, helt uværdig for mine hesteejere, som betaler mig for at træne deres heste optimalt”, fortsætter Brian Wilson, der sammen med sin hustru Maria har bopæl lidt uden for Malmö.

”Nu tager jeg til Odense på tirsdag med to heste. Jeg har fået fortalt, at fynboerne gør alt for vi kan få en sund bane, men jeg synes godt nok det er utroligt, hvis man i Odense virkelig kan præsentere et bedre underlag end på landets hovedbane”, fortsætter den snart 60-årige træner.

”Ja, jeg fylder 60 den 20. august. Jeg elsker mit arbejde, men lige nu er humøret er helt på lavpunktet på grund af situationen her i Klampenborg”.

”Jeg tror Lady’s Choice er min bedste chance i Odense. Det korte opløb er en stor fordel for den. Vejovis har fået en svær startplads, og kan få problemer med at komme til i løbet”, slutter Brian Wilson.

Klampenborg har om otte dage sin sidste løbsdag før Derbyweekenden den 11. og 12. august.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top