fbpx

ZwickyLeaks. Aalborg, onsdag 5. juni.

Aarhus-gæsten Børge var langt slået i sin eneste start som 2-årig, men han er kommet godt i gang mod ældre heste i år, og formen kan være god nok til sejr nu.

Tears For Two havde en god og stabil sæson i fjor med en enkelt sejr, der blev taget over 2200 meter i Aalborg. Som ved dén lejlighed får han Nicolaj Stott i bøjlerne, og Keld Chr. Karlsen er altid velforberedt på sin hjemmebane.

Sparsomt startede Godsavethequeen afsluttede 2018 med sejr over dagens distance. Aros kommer med udmærket form fra Klampenborg.

Tips: 2 Børge – 3 Tears For Two – 5 Aros – O: 4 Godsavethequeen

Endofa Champion sejrede i sæsondebuten på Fyn, hvor han slog 3-årige Aristoteles, som i sin næste start aflagde maidentitlen i Klampenborg. Den form må række langt hér.

Miss Van Winkle har indledt året med en sejr og senest en tredjeplads på Jyllandsløbsdagen – nu er hun tilbage på hjemmebanen og skal med på V5 – det samme skal Bright Cross, som afsluttede 2018 med en sejr. Han får Marcos Robaldo på ryggen her og ser ud til at være på en fin opgave i sæsondebuten.

Tips: 5 Endofa Champion – 7 Miss Van Winkle – 3 Sir Oliver – O: 6 Bright Cross

Eftiraath var ude i hårdt selskab senest i Aarhus, og han vil være glad for at være tilbage i Aalborg nu. Distancen er måske lige det korteste denne gang, men han bærer den høje vægt uden problemer og har fået et godt spor. Både Laudate Dominum, Lima, East Meets West og Amor Invicto er kommet stærkt i gang i gang i år og udfordrer – men jeg forsøger med Eftiraath som dagens banker på det lille forslag.

Tips: 2 Eftiraath – 6 East Meets West – 5 Lima – O: 7 Amor Invicto

Gentleman Jack afsluttede stærkt bag Eftiraath og Laszlo i sæsondebuten og vil gå yderligere frem nu. Stor vinderchance. Vera Volkova vandt sine to første starter i fjor og har altid været tidligt på færde. Hér får hun de optimale betingelser til at levere direkte i sæsondebuten.

Tips: 6 Gentleman Jack – 7 Vera Volkova – 5 Jackson Five – O: 4 Redford

En åben afdeling hvor der skal være plads til garderinger. Frankthetank vinder sjældent, men han har været tæt på begge gange i år, og før eller siden må årets første sejr komme. Legial og Desert Eagle ser ud til at kunne gøre op om det, hvis ikke Frankthetank når frem, mens Minuty Prestige skal være forbedret med løb i kroppen.

Tips: 4 Frankthetank – 1 Legial – 5 Minuty Prestige – O: 7 Desert Eagle

V5-afslutningen ligner et godt tilbud til Rita’s Girl, der sæsondebuterede med sejr i Odense. Torben Christensens heste holder flot form og distancen passer perfekt. Værst imod er Amelia Jay, som var et hoved bag Exquest på Jyllandsløbsdagen. Carla Ponti lagde ud i alt for hårdt et tempo senest, men hun har om ikke andet fået en god udblæsning og kan sikkert holde længere denne gang.

Tips: 3 Rita’s Girl – 6 Amelia Jay – 1 Show Of Faith – O: 5 Carla Ponti

V5 – lille forslag

V5-1: 5-6-7
V5-2: 2 Eftiraath
V5-3: 6-7
V5-4: 1-4-5-7
V5-5: 3-5-6

72 kroner


V5 – større forslag

V5-1: 5-6-7
V5-2: 2-6-7
V5-3: 6-7
V5-4: 1-4-5-7
V5-5: 3-5-6

216 kroner

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top