fbpx

Wido Neuroth kan miste sin superjockey

Igennem de senest otte sæsoner har den frygtindgydende duo Wido Neuroth og Fredrik Johansson vundet stort set alt hvad der er værd at vinde på de skandinaviske væddeløbsbaner, og det er svært at pege på et stærkere jockey/træner samarbejde i nordisk galopsports historie.


Men det kan være ved at være slut, og Wido Neuroth kan blive nødsaget til i nær fremtid at skulle finde sig en ny frontfigur på ryttersiden! “Fredrik har fået et konkret tilbud omkring et jobskifte fra en anden part”, fortæller en åbenhjertet Wido Neuroth mandag aften til galopsport.dk. Den ombejlede svenske championjockey er naturligvis populær overalt i Skandinavien, men hans job som førstejockey for Wido Neuroth har hidtil været urokkeligt, og Neuroth lægger heller ikke skjul på at han håber Fredrik bliver i stalden.

“Der hersker ingen tvivl om at Fredrik er min favoritrytter, han er exceptionel på skandinavisk plan. Men hans dygtighed smitter jo også af på andre trænere og ejere, og min stald er jo ikke den eneste der vinder storløb”, forklarer Neuroth, der inden for den næste måned får vished om fremtiden.

“Fredrik har lovet at bestemme sig inden midten af februar, og vælger han nye græsgange skal jeg jo have antaget en ny førstejockey”, fortsætter den tyskfødte træner, der nok ikke får problemer med at besætte stillingen – for hvilken jockey ville ikke være varm på at overtage tøjlerne i en stald der nærmest med statsgaranti vinder klassiske opgør og et utal af øvrige storløb hvert eneste år? Fredrik Johansson bekræfter mandag aften at han har modtaget et tilbud fra en anden skandinavisk stald, men han ønsker ikke at kommentere sagen yderligere endnu.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top