fbpx

Waquaas bedre end nogensinde!

Bendik Bø-trænede Waquaas er i en alder af 10 år måske bedre end nogensinde tidligere, og tirsdag aften vandt Green Desert-sønnen for tredje gang i karrieren Täby Vårsprint (L) over 1150 meter på Täby.


Løbet havde en klar favorit i Francisco Castro-trænede Pipoldchap/Fredrik Johansson, men hesten faldt langt tilbage på bagsiden og så ud til at have udspillet sin rolle helt ind i opløbssvinget.

Til gengæld lignede Waquaas en rund million under Kim Andersen, og den danske jockey kunne længe sidde stille på sin hest der til sidst blev redet helt ud og vandt med en halv længde foran Muskateer Steel/Nicholas Cordrey og Aramus/Jose Luis Sanchez, mens Pipoldchap på en fantastisk ophentning nåede fjerdepladsen før Solvana/Manuel Martinez.

Der var 200.000 kroner i førstepræmie til Waquaas, der her vandt karrierens 16. sejr og nåede over 3,9 millioner kroner i samlet præmiesum.

Tidligere på dagen vandt Olle Stenström-trænede Poliaurea for andet år i træk Bloomers’ Trial over 1600 meter græs. Det var ligeledes andet år i træk Bent Olsen-trænede Danish Shopping sluttede på andenpladsen, men denne gang var det med mindst mulige margin at den argentinskfødte hoppe holdt sig foran på stregen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top