fbpx

Vejen til Dansk Derby: Ranking og noter – 27. juni

Forud for tre dage med løb på Klampenborg, Jydsk Væddeløbsbane og Jägersro, er det tid til en status på den danske Derbyranking, hvor der igen er sket lidt i Top-10.Tirsdagens Bro Park Trial i Stockholm blev som bekendt en double til Lennart J:r Reuterskiölds to kandidater Zidane (Areion) og Masters Call (Appel Au Maitre).

Handicapper Nicholas Cordrey bedømte Zidane til at vise sit aktuelle tal på 83, og han løftede dermed andenhesten Masters Call tre kilo fra 79 til 82.

Det betyder, at Zidane fortsat er alene på rankinglistens tredjeplads, mens Masters Call skød op på siden af Kriteriumsvinderne Biot (City Light) og My Fortune (Appel Au Maitre).

Zidane og Elione Chaves vinder Bro Park Trial. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Netop Biot starter – sammen med øvrige Derbyaspiranter som Manhattan Carlras (Juniper Tree), A Lady’s Dream (Giant Sandman), Lord Of Denmark (Lord Of England), Lady Macallan (Al Shemali), Saint Javelin (Moohaajim) og Chappel (Appel Au Maitre) i Jyllandsløbet.

Niels Petersen-trænede Chelsea Morning (Mustajeeb), som i lørdags var tredje bag Easywithme (El Kabeir) i Norsk 1000 Guineas, blev til gengæld sænket et kilo til 79, og hun deler nu ottendepladsen med Mowerina-vinderen A Lady’s Dream.Længere nede på listen, blandt ‘boblerne’, blev Bent Olsen-trænede Lantana Camara (Swipe) hævet til 74 for sin tredjeplads i Bro Park Trial, og Lea Olsens Askepot Torkdahl (Free Eagle) blev introduceret med et tal på 72 efter maidensejren i Aalborg.

Nu står vi som bekendt foran tre dage med heftig aktivitet på i både Klampenborg, Aarhus og Malmö, og på lørdag er der præcis fem uger til Derbydagen.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top