fbpx

Unconquerable starterklæret i Deutsches Derby (Gr.1)

Flemming Velins 3-årige Churchill-søn Unconquerable skal sammen med Niels Petersens duo Could Be King (Bated Breath) og Ascot Brass (Juniper Tree) repræsentere Skandinavien under fredagens og søndagens tyske Derby-meeting i Hamborg.


Unconquerable på vej rundt tribunesvinget ved sin seneste Klampenborg-sejr. Foto: Burt Seeger.

Unconquerable er blevet starterklæret med Per-Anders Gråberg i bøjlerne og er blandt 22 heste der forventes at springe ud af startboksen i det 2400 meter lange Gruppe-1-løb med en samlet præmiesum på 650,000 euro.

Med sit tyske handicap på 90 er Unconquerable på en delt 12. plads i feltet, der toppes af Peter Schiergen-trænede Sammarco (Camelot) foran Markus Klugs kvintet So Moonstruck (Sea The Moon), Wagnis (Adlerflug) og Ardakan (Reliable Man), Mylady (The Grey Gatsby) og Lavello (Zarak).

Til ridtet på So Moonstruck har Klug i øvrigt engageret Frankie Dettori, der i fredags blev afskediget af sin arbejdsgiver John Gosden ovenpå et skuffende Royal Ascot-meeting.


Carlos Lopez i bøjlerne på Bloomers’ Vase (L)-vinderen Ascot Brass. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

I søndagens Sparkasse Holstein Cup (Gr.3) over 1600 meter har Niels Petersen starterklæret sin nylige Bloomers’ Vase (L)-vinder Ascot Brass, og hun får Carlos Lopez på ryggen.

På nuværende tidspunkt er der kun rytter på fire af de 13 forhåndsanmeldte heste, heriblandt Peter Schiergens 3-årige Dishina (Soldier Hollow) med et tysk handicap på 92,5.


Could Be King (Carlos Lopez) besejrede senest General De Vega (Lope De Vega) med kort hoved i Bro Park Vårsprint (L). Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Petersen og Lopez er også i Hamborg på fredag, hvor Elkær Stutteris Could Be King starter i Grosser Preis von Lotto Hamburg (Gr.3) over 1200 meter.

Could Be King får syv konkurrenter og er næsthøjest handicappet i feltet, kun overgået med et halvt kilo af franske Manjeer (Footstepsinthesand), som endnu ikke er starterklæret med rytter.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen