fbpx

Ubesejrede Songbird tilbage med ny opvisning

Den amerikanske 3-årshoppe Songbird, der som ubesejret skulle have startet i Kentucky Oaks, men meldte fra på grund af feber, er nu tilbage med fuld honnør.I lørdagens Summertime Oaks på Santa Anita havde træner Jerry Hollendorfer besluttet at hun ikke ubetinget skulle gå i front som tidligere, da der var to andre deltagere som plejer at gå i front.

Hun beviste med lethed, at hun også kan modereres efter en førerhest og så glide forbi når det passer hende.

Medaglia d’Oro-datteren starter måske næste gang den 31. juli på Monmouth Park i Haskell Invitational for 3-årige over 1800 meter om $1.000.000.

Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top