fbpx

To storløbssejre til Bent Olsen i Aalborg

Klampenborg-træner Bent Olsen red videre på succesbølgen ved Aalborgs store galopdag i går, hvor træneren sadlede vinderen af både Aalborg 2-års Mesterskab og 3. afdeling af BE Profilers 3-års Serie.


I Aalborg 2-års Grand Prix fulgte Classic Line op på triumfen fra Produce Stakes ved at henvise Centennial og staldkammeraten Mon Corazon til de nærmeste pladser. Cathrine Weilby var i sadlen på Classic Line, der førte fra start til mål og nu har vundet to af sine tre første karrierestarter og allerede har rundet 100.000 kroner i samlet indtjening.

I tredje afdeling af BE Profilers 3-års Serie over 1800 meter levede Hoffmann op til favoritværdigheden, og under Jacob Johansen klarede hesten at give vægt til konkurrenterne og besejre Marine Parade og Fighting Mood. Det var Hoffmanns blot anden start for Bent Olsen, idet hesten blev sendt i træning hos Klampenborg-træneren i dagene op til Norsk Derby i slutningen af august.

Det veldoterede Limfjordshandicap over 1500 meter endte på lokale hænder, der Fair Run på trods af tre kilos overvægt kunne vinde for Marc Stott. De næste pladser gik til William Tell og Affarati.

Den svenske træner Lena Natt Och Dag kunne tage glad hjem fra det nordlige Jylland med to sejre i bagagen. Den første kom i Væddeløbets Publikums Ærespræmie med Beauchamp United/Juan Pinto, og senere rundede Per-Anders Gråberg dagen af med at vinde på ryggen af Lot To Win. Også Dina Danekilde fik to sejre med hjem til Malmö i form af Unbeatable og Tanzania.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top