fbpx

Til minde om John Hofman-Bang

Københavns Galopbane har mistet en sine trofaste støtter ved John Hofman-Bangs død den 11. januar 2006. Han blev 83 år.


John kom på banen fra barnsben og blev som voksen hesteejer i stald Vic/Fun, som havde glæden af at eje Derbyvinderen Tomca og andre gode heste som Carto og Marishka. John elskede at spille i totalisatoren efter sin intuition og ikke mindst ved at følge sine yndlingsjockeys. Her var det især Puk Ervolder, som belønnede ham rigeligt i adskillige sæsoner.

John var et dejligt positivt menneske med en retlinet karakter og altid godt humør. Inden sit otium havde han oparbejdet sit patent- og varemærkefirma til Danmarks største i branchen, ikke mindst takket være sine menneskelige egenskaber og charme, som var ham til megen nytte i den store kontaktflade han havde både i dansk erhvervsliv og internationalt. Han vil blive inderligt savnet af sine mange venner.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top