fbpx

Thore Hammer er tysk All Weather Champion

Thore Hammer-Hansen sejrede i weekenden i to af sine fem ridt i Dortmund, og det betød, at han kunne afrunde den tyske vintersæson med sit første All Weather-championat. Blandt Thores vindere var 3-årige Like Magic, der trænes af Henk Grewe og betegnes som en seriøs kandidat til Deutsches Derby (Gr.1).


Thore Hammer-Hansen. Foto: Privat.

Thore valgte en fri, udvendig rejse med Magician-sønnen over de 1800 meter, og ved indgangen til opløbet var der kun en enkelt konkurrent tilbage med chance i form af Mario Hofers Son Of Gulizar (Ten Sovereigns).

Like Magic var dog langt den stærkeste til slut, og hingsten vandt til slut let med to og en kvart længde.

“Han var nødt til lige at finde sig til rette på underlaget først, men derefter gjorde han det godt. Han er en meget talentfuld hest og min første vinder for Gestüt Karlshof, som altid har støttet mig”, fortalte Thore efter sejren.

Det var 13. gang Thore sad op for Gestüt Karlshof, så naturligvis var jockeyen glad og lettet for endelig at have ‘brudt forbandelsen’, og mon ikke han får chancen igen, når vi formentlig næste gang ser Like Magic i Münchens Derbyforprøve Bavarian Classic (Gr.3) den 1. maj.

Thore Hammer-Hansens sejr med Like Magic kan ses i videoen herunder:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top