fbpx

Tertullus indfriede forventningerne i Oslo

Med Peas And Carrots ude af billedet ser Norsk Derby den 27. august på nuværende tidspunkt ud til at kunne blive en ren duel mellem Wido Neuroths Nobileo og Rune Haugens Tertullus.


Mens Nobileo ikke fik med udfaldet at gøre og sluttede næstsidst i Tysk Derby (Gr.1) i søndags, legede Tertullus med sine konkurrenter i Norsk Derby Trial torsdag aften på Øvrevoll.

Under tyske Andrasch Starke sejredeMonsun-sønnen let med 3½ længde foran næstfavoritten Negra Del Oro/Lennart Hammer, der igen havde to længder til staldkammeraten OmotoSando/Pascolina Pinto.

Det var Tertullus’ første start over 2200 meter, og der er heller ingen tvivl om at de 2400 meter i NorskDerby vil være en yderligere fordel.

“Det gik helt efter planen, min jockey var ovenud tilfreds efter løbet og nu har Tertullus fået sit sidste løb inden Derbyet. Vi har Skandinaviens bedste træningsfaciliteter påStall Nor, og Tertullus bliver forberedt hjemme i Skoger indtil det for alvor gælder. Norsk Derby har hele tiden været 3-årssæsonens store mål”, beretter Rune Haugen til galopsport.dk.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top