fbpx

Svenske Good Eye møder ex-danske Nom De Plume i Köln

Jessica Long er på mandag med til at skyde den tyske hovedsæson i gang i Köln, hvor hun starter 8-årige svenskopdrættede Good Eye i et Listed-opgør over 1300 meter. I samme løb starter Nom De Plume, der i fjor blev solgt ud af Bettina Andersens stald til Holland.


Good Eye/Shane Karlsson ses herover Breeders’ Trophy Mile på Bro Park. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Good Eye (Eishin Dunkirk) blev allerede i fjor Listed-vinder i Tyskland, da han i hænderne på Shane Karlsson vandt Silberne Peitsche (L) over 1200 meter i Baden-Baden.

Ved den lejlighed slog han med en halv længde Andreas Wöhler-trænede Waldersee (Olympic Glory), der igen er blandt konkurrenterne 2. Påskedag.

Good Eye fortsatte siden sit internationale eventyr med bl.a. at slutte på fjerdepladsen, slået med to længder, i Coral Stewards Cup (Heritage Handicap) på Goodwood, inden han afsluttede sæsonen hjemme på Bro Park som tredje bag Could Be King (Bated Breath) i Bro Park Sprint Championship (L).

Mandagens Sauren Dachfords-Rennen (L) ligner på forhånd endnu en duel mellem Good Eye og Waldersee, og den svenske udfordrer kan muligvis drage god nytte af at løbe med et kilo mindre på ryggen end den tyske favorit.

Jessica Long har booket Andrasch Starke til ridtet.

Nom De Plume (Shamardal) har kun startet to gange siden han skiftede Falkonertjenestens farver ud efter sejren i Carl Ras Cup på Klampenborg i september.

Han var næstsidst i sin første start for hollandske Hugo Anton Peeters på Clairefontaine, og i sæsondebuten på Chantilly var han ottende ud af 10 deltagere.

Løbet rides kl. 16:35.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top