fbpx

Stutteri Laser ambassadør for Coolmore i Danmark

Et af verdens største stutterier, Coolmore, med hovedsæde i Irland og afdelinger i både USA og Australien, er nu også repræsenteret i Danmark med Stutteri Laser som ambassadør.


Stutteri Laser er derfor i stand til at hjælpe andre danske eller skandinaviske opdrættere med at få deres hopper til én af Coolmores mange spændende hingste.

Coolmore har været hjemsted for tidligere tiders avlsmatadorer Danehill og Sadler’s Wells, og er i dag solidt rustet til fremtiden med de bedste sønner af disse bl.a.; Danehill Dancer, Galileo, Dylan Thomas m.fl.

Foruden kontakten til Coolmore, er Stutteri Laser også behjælpelige med at arrangere transporten til Irland samt det nødvenlige papirarbejde.

Coolmores hingstekatalog for 2009, samt 2009 DVD med fokus på 12 af stutteriets hingste, heriblandt Duke Of Marmalade, Dylan Thomas og Galileo, kan rekvireres ved henvendelse til Marianne Lohmann Seisbøll på info@stutterilaser.dkeller telefon: 40164421 – og flere oplysninger om Coolmore og hingstene findes på www.stutterilaser.dk under menupunktet “Irland”

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top