fbpx

Strapina choksejrede i Norsk 1000 Guineas

Mens Bosun’s Watch’s sejr i Norsk 2000 Guineas ikke kom bag på nogen, serverede duoen Rune Haugen og Mark Larsen en rigtig oddsbombe for spillerne i hoppernes klassiske mile-opgør, hvor Stravinsky-datteren Strapina efter hård kamp med hals besejrede Bendik Bö-trænede Tarjoo/Per-Anders Gråberg, hvorefter der var to længder til Escarpada/Fernando Diaz på tredjepladsen.


Strapina havde kun en enkelt sejr i handicapsammenhæng bag sig og stod med et formtal på 69 inden Norsk 1000 Guineas, og hendes sejr viste blot hvor åbent løbet var blevet efter afbuddet fra den ubesejrede svenske tophoppe Ellicat, der blev slettet af opgøret grundet en infektion.

At Strapina skulle trække sig sejrrigt ud af opgøret var dog på forhånd så svært at få øje på, at hun var feltets tredjemindst spillede hest til over 20 gange pengene. Førstepræmien i løbet var ligesom i herrernes 2000 Guineas 175.000 kroner, og denne tilfaldt Stall RH, der havde en fin aften med Massenzios tredjeplads i 2000 Guineas som en ekstra bonus.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top