fbpx

Stor skandinavisk købelyst i Kentucky

Med navne som Swing That Cat, Sweet Fox Fever, Look That Chick, Egon, Western Fact og Sligo Star, har Keeneland Sales i Kentucky haft en række rigtig gode reklamesøjler i Skandinavien det seneste år, og købelysten i USA blandt de svenske ejere er rigtig stor lige nu.


Den svenske agent Börje Olsson har indtil videre stået for 12 handler i ringen på Keeneland Sales, og priserne har varieret imellem 4.000 US$ for en hingst efter Diesis, til 70.000 US$ for en anden hingst efter Tiznow. Derudover har Börje Olsson købt åringer efter hingste som Rahy, Woodman, Lion Heart, Stephen Got Even, Street Cry, Belong To Me, Limehouse, Silver Deputy, Cozzene og Chapel Royal i handler der totalt løber op i 481.000 US$, svarende til 2,5 millioner danske kroner.

Lars Kelp har taget hul på sin nye karriere som bloodstock agent med købet af en mørkebrun hingst efter Belmont Stakes-vinderen Victory Gallop ud af den ustartede Smart Strike-datter Touch Of Classic. Åringen har en helbror, der er vinder som 3-årig i USA, og mormoderen Classic Wonder var selv Listed-vinder. Victory Gallop-sønnen kostede 30.000 US, eller ca. 150.000 danske kroner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top